Uber amazing blog?


1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.
beres...


2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini:

-kakak saya yg ketiga. saya ada 3 kakak. sume belum kawin.[promote2:p]
-dia baru grad, so kerja dia hari2 adalah update blog dia je. sebab tu rajin buat benda tag ni, kalo x xde makna dia nak buat...hee.
-oleh sbb dia kakak sy, sbb tu dia menarik. kalo dia bukan kakak saya dia x menarik pun.....hik3=P
-bakal berkahwin.*curi jawapan dia di blognya sambil membuat mulut orang ternganga sbb buat pengumuman tergempar hehe, insyaAllah*
-dulu masa skola orang slalu kate suara kitorang sama. tapi tak sama pun sbenonye..


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/ hobi diri sendiri

..........err.ni yg mls ni.
1. nama saya farhana
2. saya nak final exam start 1 jun
3. saya paling x suka jawab soalan pasal diri saya;
4. sebab tak tahula nak jawab apa[adakah ini cheating buat 1 ayat dlm 2 no.?]
5. kucing saya kat umah semua dah mati kecuali nenek tua bernama poka.
6. kejap lg saya nak pegi discussion.
7. saya dah blur nak cakap apa.
8. ........[sila isi tempat kosong]
9. mintak maafla kpd semua yang baca post ni. memang x ada nilai estetika mahupun ilmu yg boleh didapati huhu...
10. oklah saya nak pegi dah ni^_^

thanks to akak, eventhough you gave this award just because i'm your sister. hee~


p/s : janganlah hidup demi mengharapkan hadiah/anugerah/jawatan,nothing lasts forever...
p/s2: kalau bkn sbb kakak sy tag sy xkan buat post ni tau~
p/s3: sangat skejap buat post ni
p/s4: x sempat nak buat kaler2~
p/s5: x ada ape dah. hehe...

wassalam~ ^_~

2 Responses so far.

  1. NahWaL says:

    memang adik yang rajin!

  2. adik yg rajin????
    hahaha...
    Good Luck
    Kami blik msia dulu...

Reminder for the soul

“Aku hairan dengan orang yang mengetahui kematian, tapi mengapa ia masih tertawa;

Aku hairan dengan orang yang tahu bahawa dunia adalah sementara, tapi mengapa ia sangat mencintainya;

Aku hairan dengan orang yang mengetahui semua urusan telah ditakdirkan, tapi mengapa ia takut kehilangan;

Aku hairan dengan orang yang mengetahui bahwa hisab adalah suatu kepastian, tapi mengapa ia tetap mengum
pulkan harta dan menghitung-hitungnya;

Aku hairan dengan orang yang mengetahui panasnya api neraka, tapi mengapa ia tetap berbuat dosa;

Aku hairan dengan orang yang mengaku mengenal Allah, tapi mengapa ia meminta tolong kepada selain-Nya;

Aku hairan kepada orang yang mengaku mengetahui kenikmatan syurga, tapi mengapa ia merasa hidup tenang di dunia;

Dan aku hairan kepada orang yang mengetahui syaitan adalah musuhnya, tapi mengapa ia mentaatinya.”

Uthman bin Affan Radhiyallahu anhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa umpama pedang