Lain kali...

bila ref cakap, jangan lawan ye?
kalo x nanti ref nangis. haha.
kesian kat ref tu...





p/s: ini post SS
p/p/s: ini blog saya. biarlah saya nak SS pun :p
p/p/p/s: selamat bersukan semua!
p/p/p/p/s: belajar jangan lupa.
p/p/p/p/p/s: rindu ili.

zzzzzzzzzzzzzzzzz.

16 Responses so far.

  1. duha says:

    lalla~ saya terasa juga..
    cuma mungkin tak sempat nangis setelah dimarah oleh mereka..

    sabar2..ni ujian dan pengalaman..
    pasni x wat lg kan..hehhe

  2. hoho..team manakah yg marah anak pak yem n duha ni??sabo2...

  3. fArHaNa says:

    duha-
    uhu..bkn duha yg jadi sasaran pun, uhuk3:p
    ntahnya duha, pas game trus ilang ke mana ntah.
    cne ntah leh ter'keluar' tu. kucing mati biasa je..uhuhhhu

    emm..pasni x wat lg apa?

    muniri-
    nama team dirahsiakan demi menjaga hati banyak pihak..dududu=p

  4. babe....mcm best je nih...pe cer? haha!

  5. Dr Amad says:

    xpyh nangis2...depa marah,marah la balik...nak bertekak,amik wisel sumbat dlm mulut depa.Ckp kalu nak suruh aku jadi ref,jgn byk soal.Korang nak sgt menang,amik wisel ni jdi ref sendiri...ko shoot banyak2,so tiup la wisel tu byk2...

    Snr xsnr,bantai je

  6. fArHaNa says:

    anum-
    heh. best? best sangat2. hoho:p

    dr.amad-
    hahaha..ok, lenkali blh praktikkan saranan anda itu.ngehngehngeh=p

  7. alololo....cian nye~~~
    tape2..len kali ko sumbat je wisel kt molot diorg cm yg dr amad ckp..
    hahahah~~
    [ske toll aku ngn idea tuh.. *wink*]

  8. fArHaNa says:

    kjam sungguh kamu sume...hohoho.

    buat cni je...tiup wisel kat telinga die.........*kejam* :p

    xdela... kalau org bg api, takkan nak simbah minyak kot... yg paling pnting adalah tenang n rasional.

    napela dlm netball xde kad merah or kuning...kalo x dah lama dilayangkan masa tu...ngehehe:p

  9. Dr Amad says:

    Bukan masalah api cik farhana.Tapi tau ke idak,deme tu xrespek ref...Padahal farhana jadi ref dibayar duit ke? dah la suka rela,pastu jika ada bantahan,bg secara profesional la...Dah besar,baligh dah byk kali.Sepatutnya nafsu amarah tu di control. Nak marah2,sal tu sy kata..."hah amik wisel ni...jadi la ref sorg2...aku balik bilik..tido"

  10. kene marah ke ari tuh?
    maaflah xdpt nak g tgk korg jd ref..
    (bukn nk tgk dieorg maen)
    ap pun..
    kamu kuat cik farhana!
    ;)

  11. fArHaNa says:

    dr.amad- *angguk2kan kepala*

    cik wado- xpe..phm.. kamu tu ala2 puteri lilin heee:D

    masa jd ref cool je.. siap leh snyum2 lagi.. tp lpas duduk je..*whooooosh* emosi melanda.. terlepaslah air mata.. ngeee:p

    tp x slhkn sesape pn, besela pmpuan kalo main game konfem akan emo punyelah...so x heran n x amik ati pun:D

  12. 3rdmarch says:

    jd ref acara apa ni???
    teringat acara bowling kelapa..
    ko ngan sheikh sama je..
    hahaha.. ;p

  13. miss susi says:

    haha..acara boling kelapa??alamak!!(dr amad main buah kelapa melompat xkna btol..muahaha-gelak golek2)xpe..yg pentg kter eppy..
    xpe kak,biasa ah tu..ref mmg ade je yg xpuas hati..mse bola baling pn sme..oppss..lalala~

  14. fArHaNa says:

    jijol- ref netball. uhuk. taula aku x reti men boling klape..haha.[sy ganti org je aritu, maka x blh dipersalahkan kalo x terer=p]
    x psl2 kne men..haha

    miss susi- x puas ati tu bese.. yg ni luar bese sket...ade kontroversi...hohohoho. tu yg 'ter'emo tu. heee=p
    bola baling? ooooops! :p

  15. duha says:

    saya sayang anda (tetibe)
    ahahha..pasni kite bli wisel byk2 je..patu tiup suke2 hati.. :p

    tapi betul jgak kate2 mu..kne sabar..kalau kte pun angkat suare time tu tak jalan jgak..Alhamdulillah enche farhana byk sabar.. :D

    p/s: cume..mmg kne respek ref pun kan..ahakz..

    p/s2:nak bagi kad merah jugak! pasni kite cipte double kad merah..sape dpt takleh main 2 bulan..hehhe

  16. fArHaNa says:

    eceyh duha..heee~ ailapyu too;P

    enche farhana? sy cik farhana la...ngehngeh..

    hoho..sabar2 last2 empangan pecah jugak. tp bak kata kwnku, ini baru pro! perasaan itu harus dikawal bkn utk dibiarkan bermaharajalela....eceyhhhhhhhh=p

Reminder for the soul

“Aku hairan dengan orang yang mengetahui kematian, tapi mengapa ia masih tertawa;

Aku hairan dengan orang yang tahu bahawa dunia adalah sementara, tapi mengapa ia sangat mencintainya;

Aku hairan dengan orang yang mengetahui semua urusan telah ditakdirkan, tapi mengapa ia takut kehilangan;

Aku hairan dengan orang yang mengetahui bahwa hisab adalah suatu kepastian, tapi mengapa ia tetap mengum
pulkan harta dan menghitung-hitungnya;

Aku hairan dengan orang yang mengetahui panasnya api neraka, tapi mengapa ia tetap berbuat dosa;

Aku hairan dengan orang yang mengaku mengenal Allah, tapi mengapa ia meminta tolong kepada selain-Nya;

Aku hairan kepada orang yang mengaku mengetahui kenikmatan syurga, tapi mengapa ia merasa hidup tenang di dunia;

Dan aku hairan kepada orang yang mengetahui syaitan adalah musuhnya, tapi mengapa ia mentaatinya.”

Uthman bin Affan Radhiyallahu anhu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Masa umpama pedang